Bedste webhotel

Find det bedste webhotel - Hos findwebehosting.dk har vi lavet en sammenligning af de forskellige udbydere, og hjælper dig med at vælge den rigtige udbyder

1. plads
Unoeuro
10 gb
Serverplads
112,-
Startgebyr
18,-
Pris/md.
Ubegrænset trafik
OneClick-install
Ugenlig backup
Ubegrænset antal domæner
2. plads
One
25 gb
Serverplads
0,-
Startgebyr
19,-
Pris/md.
Ubegrænset trafik
OneClick-install
3. plads
cHosting
5 gb
Serverplads
0,-
Startgebyr
22,-
Pris/md.
Daglig backup
OneClick-install
Webdomain
3 gb
Serverplads
99,-
Startgebyr
9,-
Pris/md.
Ubegrænset trafik
OneClick-install
Ugenlig backup
Cliche
5 gb
Serverplads
139,-
Startgebyr
24,-
Pris/md.
Ugenlig backup
OneClick-install
Ubegrænset trafik
Telefon support
TeamInternet
5 gb
Serverplads
9,-
Startgebyr
0,-
Pris/md.
Ugenlig backup
OneClick-install
Ubegrænset trafik

Leder du efter det bedste webhotel? Det handler om at finde det bedste

Når man vil have en hjemmeside, skal man have den lagret på et webhotel. Men lige som alt muligt andet, findes der mange forskellige udbydere på markedet. Det er ikke altid det dyreste er det bedste webhotel, eller det billigste er det dårligste. Hvis du skal vælge, handler det om at vælge ud fra, hvilket behov, ønsker og forventninger du har til webhotellet. Hvis alt dette er ”sort” snak for dig, kommer vi her ind på hvad det bedste webhotel er, og hvad du skal være opmærksom på.

Webhotel og hosting – to navne samme effekt

Nogle kalder det et webhotel, mens andre kalder det hosting af hjemmeside. Men hvad det egentligt betyder, er slet ikke så kompliceret som det lyder. Et webhotel er en online server der lager din hjemmeside. Grunden til den skal lageres, er fordi et domænenavn koster penge. For at internettet kan finde ud af, om du har en godkendt hjemmeside, skal man betale for det. Endvidere kan din hjemmeside blive fundet af andre, når den er lageret på en online server. Det bedste webhotel koster hos nogle udbydere et månedligt gebyr, mens andre udbydere har en fast årlig pris.

Valg af det bedste webhotel

Det bedste webhotel for dig, er der hvor dine krav og dit behov bliver opfyldt. Hvis du vil have adgang til:

 • En eller flere mailkontoer
 • Support
 • Online chat / telefoniske samtaler
 • Stor lageringsplads
 • Hurtig hjemmeside hos dig selv

Hvis ikke du har behov for en service eller support aftale, er der ingen grund til at betale ekstra for det. Hvis du derimod føler et behov for det, bør du have det med i aftalen. Det bedste webhotel for dig, er der hvor dine krav og forventninger bliver opfyldt.

Flere udbydere til den samme ydelse

Når du leder efter det bedste webhotel, skal du holde øje med de forskellige priser og indhold. Nogle udbydere tager måske 49,- kr. om måneden mens andre tager 19,- kr. om måneden. Lige som alt muligt andet, er det en god ide at sammenligne indhold og priser med hinanden. Find for eksempel tre forskellige udbydere, sammenlign dem med hinanden og se forskellen. Hvis du er i tvivl om nogle af de tre du udvælger, kan du tage telefonisk kontakt til dem og hør hvad den enkelte udbyder kan fremfor den anden. De fleste gange får man en fornemmelse af servicen og firmaet, hvis man har snakket med dem først.

Det bedste webhotel skal have en god hastighed

Du kender garanteret selv oplevelsen af en langsom hjemmeside. En hjemmeside der slet ikke vil indlæse, åbne eller står og tænker over situationen inden du kommer derind. Heldigvis sker det ikke så ofte mere, som det gjorde førhen. Men hvis det bedste webhotel, som du vil anvende, kører med lav hastighed, ender det med din egen hjemmeside bliver langsom. Dette kan skade dig selv og din online omsætning, fordi kunderne ikke gider de langsomme sider. De vil hellere finde en anden udbyder, med samme eller nogenlunde samme produkt.

Et webhotel og en hosting server

Er egentligt det sted hvor din hjemmeside bliver lageret på. Det betyder at du kan arbejde med din hjemmeside når du vil, hvor henne du vil. Du bruger bare ikke din egen diskplads på at gemme hjemmesiden. Nogle hjemmesider fylder enormt meget. Det betyder hvis du vil arbejde med din hjemmeside, tager det ikke diskplads på din egen computer. Dette er en stor fordel. Hvis dit webhotel bryder ned, går det dog ud over din hjemmeside. Men webhotellerne er så garvet, at de hurtigt får udbedret fejlen og din hjemmeside kommer hurtigt op at køre igen.

VPS hosting

Her er du ene om din server. VSP hosting står for virtuel private server. Dette er en virtuel server, som du har eneret over, hvor der stadig er et bagland, som hjælper med diverse fejl og opgraderinger. Ved denne metode, har du stadig adgang til din egen root, du kan installere det OS systemet du anvender og du kan arbejde med det hvor du vil. Der er bare ikke andre, der optager pladsen og hastigheden på din hjemmeside. Dette er for nogle den bedste løsning, mens det for andre slet ikke fungerer. Normalt anbefales denne metode til dem, som er lidt mere hardcore til computere, eller laver flere hjemmesider, som de skal administrere. Det bedste webhotel kan altså ikke siges at være det samme for alle.

Måske du føler dette er for teknisk for dig

De fleste nye hjemmesideoprettere, synes dette er sort og tom snak. Hvis det er tilfældet for dig, så kan det være en god ide at anvende en hjemmesidedesigner. Når du har en til at oprette og designe din hjemmeside, bruger de somregel også et af de bedste webhoteller. Folk der ikke arbejder med andet end hjemmesider, kender som regel også til de bedste webhoteller. På denne måde skal du efterfølgende kun holde din hjemmeside vedlige og kørende. Opdater jævnligt din hjemmeside både med billeder, blogopslag, virksomhedens historie, de ansatte og så videre. Ved at have disse ting på plads, har du mulighed for at skabe et stort brand. Ved at have de rette folk på din hjemmeside, opnår du også en høj kapacitet på google. Dette omhandler nogle mere tekniske ydelser som blandt andet SEO og analyse af hjemmesiden.

Hjemmesider bør have trafik og omsætning

Man kan have nok så pæn og flot en hjemmeside. Men hvis det ikke er sat korrekt op hos det bedste webhotel, får du ikke den rette trafik på din side. En af måderne at få mere trafik på, er blandt andet ved at linke ind til din hjemmeside. Dette kan gøres ved at oprette et opslag på dine sociale medier, og linke videre ind til det du skriver om. Når du laver opslag på de sociale medier, skal der være noget nysgerrighed og blikfang omkring det, så dine forbrugere får lyst til at klikke videre over på din hjemmeside. Jo flere gange du linker og folk bruger det, jo højere status får du på det resterende internet som for eksempel google. Din status på internettet er med til at skabe fokus omkring din virksomhed.

Det bedste webhotel til hjemmesider i udlandet

Din virksomhed på internettet kan også være national eller international. Hvis du har en .com hjemmeside fremfor en .dk hjemmeside, er chancen for handlen i hele verden større. Dog kræves dette noget mere vedligehold af hjemmesiden. Det hele skulle gerne være oversat til et eller flere udenlandske sprog. Hvis du har en international virksomhed, er der også flere faktorer, man skal have styr på. Du skal blandt andet afsætte tid til rejser og møder. Hvis du ikke selv er god til engelsk, er du nødt til at have en eller flere ansatte med til disse. Din hjemmeside skal også kunne findes, hvis du skal eksportere produkter ud af landet. Du er muligvis nødsaget til også have ansat et vognmandsfirma som kan transportere dine produkter. Dette er nødvendigt hvis dine produkter er store og tunge.

Formår man at skabe en verdens virksomhed, så har man virkelig klaret sig godt. Nogle formår at gøre det, mens andre aldrig kommer helt ud. Derfor kan det være en god ide at starte med succes først i Danmark, så Skandinavien, derefter Europa og til sidst hele verden. Hvis man vil have det hele på engang, kan man risikere at få fiasko i stedet for succes.

Søg på dig selv og din virksomhed

Nogle glemmer det, andre aner ikke hvor vigtigt det er, mens dem der gør det som regel er dem der opnår online succes. Det er en god ide at søge jævnligt på sig selv og sin hjemmeside. Her kan du nemlig få et indblik i hvordan du selv kommer frem og hvordan det hele ser ud for dine forbrugere. Hvis du er svær at finde for dig selv, så er det endnu sværere for dine kunder. Hvis der er søgeproblemer – uden du skriver din direkte hjemmeside i søgefeltet, er det fordi der er nogle ting der skal og bør blive optimeret. Her er det igen en fordel at have en hjemmesidedesigner indover. Disse arbejder som regel ikke med andet end hjemmesider, hvilket gør deres profession til en unik opgave for dig. Hvis man ikke selv er så hardcore til computere kan denne opgave være svær at løse og forstå.

Din virksomhed er dit levebrød

Hvis du har en hjemmeside af erhvervsmæssige årsager, er denne mulighed en vej til at øge din omsætning. Hvis du derimod ingen trafik har på den, får du heller ikke fat i kunderne der kommer langt fra dig. Din hjemmeside skal love og garantere:

 • Hurtig levering

Fragtoplysninger – nogle virksomheder kører med fragtfri ved køb af xxx kroner.

 • Oplys om bytteservicen og kundens rettigheder

Hav en hjemmeside der er nem at navigere rundt på

Jo nemmere kunderne kan finde rundt på din hjemmeside, jo større er chancen for at få et salg. Dette er en af dine største egenskaber via din hjemmeside. Der må heller ikke være for meget eller for lidt tekst derpå og billederne må ikke være for store. Hvis du har produktsalg, bør disse deles op i forskellige kategorier. På denne måde er dine forbrugere fri for at hele produktlisten igennem. Når du har oplysningerne af ovenstående karakter, viser du også hvem du er og hvad kunderne kan forvente af dig og din virksomhed. Du må gerne have en yderligere rubrik hvorpå dine kontaktoplysninger står på. Har du flere ansatte, bør disse også vises med både navne og billeder.

Din hjemmeside er lige så potentiel for dine kunder, som din fysisk forretning er. Derfor bør du heller ikke skjule noget på din hjemmeside.

Forretningsnavn, domænenavn og mailkontoer bør hænge sammen

Hvis din forretning hedder HansHansen, bør dit domænenavn ikke være skruerisigte.dk. skruerisigte.dk kan være et ganske fint domænenavn, men hvis det ikke omhandler dig, din ydelse eller dine egenskaber giver det ikke nogen mening med dette domænenavn. Derfor er det vigtigt at dit domænenavn, din ydelse og din virksomhed har en sammenhæng hele vejen rundt. Dette gør sig også gældende med mailkonti. Endvidere bør dit logo være på:

 • Facadeskilte
 • Visitkort
 • Hjemmeside
 • Erhvervsbiler
 • Nyhedsbreve

Dette er de mest anvendelige steder til logoer. Hvis der er kundekontakt, flere ansatte eller kundefordele bør du måske overveje:

 • Dresscode hvor logoet er på

Kuglepenne med logo – både dem som bruges i virksomheden, men også til de kunder der får en kuglepen som gave

Papirs blokke med eget logo – fremstår som et professionelt firma ved møder og anden form for kontakt med mennesker.

Jo mere professionelt du og din virksomhed fremstår som, jo mere troværdig er du overfor dine kunder, samarbejdspartnere og dine ansatte. De fleste elsker et godt og troværdigt firma, hvilket er med til at holde en god, solid og stabil kundekreds. Det er nemmere at skaffe nye kunder, hvis de eksisterende kunder er tilfredse.

Virksomheder med hjemmesider og forretninger bør følge strategiplaner

Hvis man ikke har en strategi, en handlingsplan, en målsætning og en fremgang, er det svært at opnå succes. Hvis du aldrig har lavet nogle af disse opgaver før, kan du enten tage på kurser i de forskellige grene, eller du kan få hjælp af forskellige coaches. Når man skal have succes, er det vigtigt der er styr på handlingsplanen. Hvis man ikke har den rette handlingsplan og den rigtige strategi, kan man bruge nok så mange penge på både markedsføring uden at opnå resultater. Dette er blandt andet en af grundende til, at de store virksomheder har opnået succes. Når man laver en handlingsplan og en strategi, skal man følge op på den. Hvis ikke den nuværende del der er oprettet fungere, bør der tages hånd om det tidligt i forløbet.

Dette er også en af grundende til at det bedste webhotel for dig, er nøje udvalgt. Nogle webhoteller har mulighed for at hjælpe med at finde de rette personer der kan hjælpe dig med dine opgaver. Da de bedste webhoteller hoster mange hjemmesider, er de som regel behjælpelige med at finde den eller de personer du skal bruge – hvis du har support med i din pris.

Det handler om netværket og hjælpe hinanden Den ene tjeneste er den anden værd siger det gamle ordsprog.

Her finder du det rigtigt webhotel til dine behov:

Billigt Webhotel
Professionelt Webhotel
Webhotel Danmark