Professionelt webhotel

Find et professionelt webhotel - Hos findwebehosting.dk har vi lavet en sammenligning af de forskellige udbydere, og hjælper dig med at vælge den rigtige udbyder

1. plads
Unoeuro
10 gb
Serverplads
112,-
Startgebyr
18,-
Pris/md.
Ubegrænset trafik
OneClick-install
Ugenlig backup
Ubegrænset antal domæner
2. plads
One
25 gb
Serverplads
0,-
Startgebyr
19,-
Pris/md.
Ubegrænset trafik
OneClick-install
3. plads
cHosting
5 gb
Serverplads
0,-
Startgebyr
22,-
Pris/md.
Daglig backup
OneClick-install
Webdomain
3 gb
Serverplads
99,-
Startgebyr
9,-
Pris/md.
Ubegrænset trafik
OneClick-install
Ugenlig backup
Cliche
5 gb
Serverplads
139,-
Startgebyr
24,-
Pris/md.
Ugenlig backup
OneClick-install
Ubegrænset trafik
Telefon support
TeamInternet
5 gb
Serverplads
9,-
Startgebyr
0,-
Pris/md.
Ugenlig backup
OneClick-install
Ubegrænset trafik

Professionelt webhotel - hvad er det?

Når du overvejer at anskaffe sig et domænenavn til din hjemmeside, bør du vide, at det ligeledes kræver en server at ligge på. Hvis ikke der forefindes en betalingsserver, kan din hjemmeside ikke blive offentliggjort. Så er det ikke meget ved at have en hjemmeside, hvis andre ikke kan se den. Men når man vælger et professionelt webhotel, må det ikke kun være prisen der er altafgørende for, hvilket webhotel du vil anvende. Hvis du anvender et professionelt webhotel, får du også en højere service. Dog er prisen også lidt højere, men pris og kvalitet hænger sammen.

Et professionelt webhotel tilbyder flere ydelser

Når man anvender professionelle webhoteller, opnår man som regel en lidt dyrere pris. Dog er der i de fleste professionelle webhoteller adgang til support, brugen af moderne teknologi og mulighed for hjælp, ved uforudsete fejl og mangler. Den moderne teknologi er altafgørende for, hvordan din hjemmeside tager sig ud på det store internet. Hvis din teknologi er for høj, i forhold til din udbyder, hænger kvaliteten ikke sammen. Det kan gøre dine billeder på din hjemmeside sløret og sidens hastighed kan være enormt langsom. Med den teknologi vi har adgang til i dag, bør hjemmesider være hurtige og skarpe på både tekst og billeder, da forbrugerne af hjemmesiden hopper fra, hvis den er for langsom. Dette kan for virksomheder med adgang til webshop, miste både kunder og omsætning.

Sammenlign webhotellerne med hinanden, inden du vælger din udbyder

Du har sikkert hørt i flere sammenhæng ”få tre gode tilbud”. Dog får du som sådan ikke tilbud hos webhoteller. Men du bør sammenligne 3-5 stykker med hinanden. Det webhotel du finder mest spændende og optimalt for din hjemmeside, bør du enten kontakte så du kan fornemme serviceniveauet, eller læse anmeldelser om de udvalgte. Jo dårligere anmeldelser der er, jo større er chancen for at du betaler for noget, der måske ikke er helt så godt som de lover.

Får du hjælp til at lave din hjemmeside?

Der findes mange forskellige webside designere. Er du helt ny indenfor hjemmeside opsætning, domænenavn, webhoteller og så videre, kan det være en fordel at anvende professionelle hjemmesidedesignere til din opgave. Her opnår du en hjemmeside i høj kvalitet, pænt design og med en teknologi der passer til dagens internetbrugere. Endvidere har hjemmesidedesignere som regel på forhånd et samarbejde med et professionelt webhotel. Her gør du din opgave for dig selv, mere enkel. Hvis du betaler for begge ydelser, kan du som kunde også få lov til at være med til at designe, ændre og redigere din hjemmeside, inden den ”skydes i luften”.

Professionelle har styr på de mere avanceret tilbehør til hjemmesider

De fleste tror desværre, at når man får oprettet en hjemmeside hos et professionelt webhotel, så er man godt i gang. Ja det er man også, men man skal også have forbrugerne ind på sin hjemmeside. Hvis der ingen internettrafik er på hjemmesiden, hvad er den så værd? De fleste med hjemmesider, har en forventning og formodning om at der kommer kunder dertil. Det er bare langt fra altid, det er rigtigt. En flot hjemmeside er fantastisk, men hvis man selv laver den, kommer den ikke frem som noget af det første på google. Her er det en hjemmesidedesigner kommer med i billedet. Når man anvender uddannede personer indenfor dette område, har de med garanti styr på SEO og analyse af trafikken på hjemmesiden. Hvis trafikken ikke er god nok, eller folk hurtigt hopper ud fra din side igen, skal og bør den optimeres en gang mere.

Hvilket domænenavn skal du vælge?

Det mest rigtige ved domænenavne, er at det skal hænge så meget som muligt sammen med resten af virksomheden eller det navn man kalder sig og gerne vil være ”kendt” for. Det betyder hvis du sælger katte foder og katte tilbehør, så kan det ikke hjælpe noget at hjemmesiden hedder noget med annastrampolin.dk. Dit hjemmesidenavn, altså domænenavn skal hedde og omhandle den ydelse du har, du kan eller du tilbyder. Der må ikke være forvirring omkring dit domænenavn og din virksomhed. Skabes der forvirring, kan dine kunder ikke finde ud af det, hvilket i sidste ende kan ”skræmme dem væk” fremfor at handle.

En professionel webdesigner kan også hjælpe med både billeder og logo

En webdesigner er som regel ikke kun en hjemmesidedesigner. De fleste grafikere, har haft med fotografering og logooprettelse. Anvender man en professionel webdesigner, så får du taget billeder i høj kvalitet der skal på hjemmesiden, oprettet hjemmesiden, har et professionelt webhotel og en professionel ydelse hele vejen igennem. Dette koster nogle penge, men hvis og når det er sat rigtigt op, tjener disse penge sig hurtigt ind igen.

Endnu en fordel ved et professionelt webhotel, er at der er mulighed for stor og tung trafik. Det betyder at du kan have mange besøgende på din hjemmeside på en gang, uden siden hverken bliver langsom eller i dårlig kvalitet. Dette er en fordel for dig, som hjemmesideejer, da du har mulighed for at modtage flere webordre på engang. Så er du kan øge omsætningen fremfor at dræne den.

Et professionelt webhotel bør kunne arbejde sammen med e-mailkontoer

En fordel for dig, er at have et og samlet system. Derved undgår du at tjekke mail et sted, logge ind et andet sted for at finde ud af hvilke ordre der er kommet. Når du anvender et professionelt webhotel, kan din E-mailkonto samarbejde med denne. Derved er der mulighed for korrekte ordrebekræftelser, support og anden dialog med dine forbrugere, end hvis det hele køre separat. Selvfølgelig kan det sagtens fungere ved at køre separat, men det kommer for dig selv, til at tage længere tid. Her er det nogle gange fælderne klapper. For som virksomhed skal man nogle gange noget andet, og hvis dit it-system ikke samarbejder, skal du tjekke mail det ene sted, ordre det andet og kundeforespørgsler et tredje sted som i sidste ende kan forsvinde i mailboksen.

Overvej at lave blogopslag omkring din virksomhed på din hjemmeside, og link altid til din hjemmeside

Uanset om du er virksomhed eller privatperson med egen hjemmeside, er man som regel også aktiv på de sociale medier som Facebook, Instagram, Link-in og snapchat. Hvis du laver opslag om et bestemt produkt, en bestemt ydelse eller lignende der forefindes på din hjemmeside, bør du linke ind til det du skriver om. På denne måde, kan du opnå mere trafik og flere ydelser fra din hjemmeside. Oplys lidt om produkterne eller ydelserne på de sociale medier, og link videre til den fulde beskrivelse som der forefindes på din hjemmeside. De sociale medier er et godt værktøj til at give små og korte beskrivelser, hvor hjemmesiden er god til at have de fulde beskrivelser.

Lav gerne jævnligt blogopslag på din hjemmeside – disse må gerne være sjove, personlige eller praktiske. Blogopslag er blevet et større hit de senere år, men det er en god måde at fortælle dine forbrugere hvad der sker hos dig og din virksomhed, hvad dine mål er eller om der kommer til at ske nogle store nyheder. Ved blogopslag må disse gerne være en historie, med et budskab og et formål. Det er vigtigt de ikke er for lange, eller kedelige da du på denne måde kan tabe læsere undervejs.

Her finder du det rigtigt webhotel til dine behov:

Billigt Webhotel
Bedste Webhotel
Webhotel Danmark