VPS Hosting

Find det bedste VPS hosting - Hos findwebehosting.dk har vi lavet en sammenligning af de forskellige udbydere, og hjælper dig med at vælge den rigtige udbyder

1. plads
Unoeuro
10 gb
Serverplads
112,-
Startgebyr
18,-
Pris/md.
Ubegrænset trafik
OneClick-install
Ugenlig backup
Ubegrænset antal domæner
2. plads
One
25 gb
Serverplads
0,-
Startgebyr
19,-
Pris/md.
Ubegrænset trafik
OneClick-install
3. plads
cHosting
5 gb
Serverplads
0,-
Startgebyr
22,-
Pris/md.
Daglig backup
OneClick-install
Webdomain
3 gb
Serverplads
99,-
Startgebyr
9,-
Pris/md.
Ubegrænset trafik
OneClick-install
Ugenlig backup
Cliche
5 gb
Serverplads
139,-
Startgebyr
24,-
Pris/md.
Ugenlig backup
OneClick-install
Ubegrænset trafik
Telefon support
TeamInternet
5 gb
Serverplads
9,-
Startgebyr
0,-
Pris/md.
Ugenlig backup
OneClick-install
Ubegrænset trafik

Hosting af din hjemmeside gennem VPS hosting

Når man skal have sin hjemmeside hostet, er der flere ting man bør have med i sine overvejelser, inden man beslutter sig for, hvilken udbyder man skal anvende. Først og fremmest, er der stor forskel på pris, kvalitet og service fra din hosting udbyder.

Normalt hænger pris og kvalitet sammen, men det er ikke altid tilfældet ved hosting af hjemmesider

Hos nogle webhoteller – også kaldet hosting af hjemmesider, får du rigtig meget for dine penge. Her er der mulighed for support, optimering, hurtig hastighed på hjemmesidens virkning, endda til en billig pris om måneden. Nogle webhoteller er billige, men levere hverken den gode hastighed, grafik og kvalitet. Noget af dette, er egentligt altafgørende for, hvordan og hvor hurtig din hjemmeside arbejder og fungere. Hvis den er langsom, kan man risikere at tabe kunder, i stedet for at øge omsætningen.

Nogle andre webhoteller er dyrere om måneden eller om året. Desværre lover nogle af dem en super service, en god kvalitet og en masse andre gode fordele. Men det er ikke altid det dyre er det bedste, da det ikke altid kan overholdes fra leverandørens side. Derfor skal man være vågen, når man bestiller en hosting services til sin hjemmeside. Selvom de er dyre, kan det være svært at få fat i support, hastigheden på hjemmesiden kan også være langsom og kvaliteten behøver ikke være i top.

Undersøg forskellige leverandører inden du bestiller

Inden du bestemmer dig for din hosting leverandør, bør du undersøge hvilke hjemmesider, de i forvejen opbevarer. På denne måde, har du mulighed for at få et indblik i hastighed og grafik. Det du selv ser på de andre sider, er som regel også det du selv får. Derved har du en formodning om hvad du kan forvente. En god ide, er også sammenligne forskellige udbydere med hinanden, finde ud af hvilke services og fordele der er ved de forskellige. Det er ikke noget ved at betale for support services, hvis du ikke har noget at bruge dem til.

Lær VPS Hosting at kende – så slipper du måske for en masse forvirring

VPS Hosting står for, Virtual private server. Dette betyder, at denne server er din egen personlige server. Når du anvender VPS hosting, deler du ikke server med andre. Dog har du ikke en fysisk server for dig selv, da det er en virtuel server, men den er dedikeret direkte til dig. Du får adgang til din egen root, du kan selv installere det styreprogram du kører med, og du kan på en fri måde arbejde med dit projekt når du vil. Hvis det er VPS hosting, du vil anvende til hosting af din hjemmeside, skal du ikke være bekymret. Selvom VPS hosting foregår på en virtuel server, garanteres der stadig god hastighed og stabilitet. Du slipper for bekymringen hvis systemet bryder ned, eller der er for mange brugere der anvender det hele samtidig. Denne løsning er en genial måde til hosting af sin egen hjemmeside.

VPS Hosting tilbyder også support

Hos nogle af de mest populære VPS hosting firmaer, tilbydes der support, hjælp og problemløsninger. Endvidere er VPS hosting ved at blive mere udbredt og kendt, hvilket gør at systemerne er testet i længere perioder. Dette gør at du slipper for nedbrydninger, langsomme hjemmesider og en masse besværligheder.

Det er en god ide at kende dit hosting behov, inden du bestiller

Her må man gerne være kritisk og stille sig selv nogle spørgsmål, inden du vælger VPS hosting:

  • Hvor meget plads skal du bruge?

Har du meget eller lidt trafik på din hjemmeside? Hvis du endnu ikke har haft en hjemmeside, er dit formål med en hjemmeside højest sandsynligt meget trafik

  • Har du behov for en support?
  • Mailkonto bør fungere korrekt med dit webhotel

Hvis det er en helt ny hjemmeside, du skal have lanceret hos VPS hosting, kan det være svært at kende til disse resultater. Her kan du for eksempel spørge andre virksomheder, som tilbyder nogenlunde samme ydelse som dig. Ikke for at snage hos dem, men for at sætte en forventning og et mål. Du bør ikke spørge hos de virksomheder, som lægger i nærheden af dig. Hvis du er i Nordjylland, så spørg nogle på Fyn eller i Sønderjylland.

Hvis ikke du vil spørge andre, må du prøve at gætte dig lidt frem, hvilket kan være svært hvis man aldrig har prøvet at arbejde med hjemmesider før.

Hvorfor er det vigtigt, at ens mailkonto fungere sammen med sit webhotel?

Der er nok administrativt arbejde, når man har med IT at gøre. Derfor bør man gøre det hele så nemt og enkelt for sig selv. Ved at have en privatmail, som familien kan kontakte dig på, får du opdelt dit privat og erhvervsliv. Selvom man har to eller flere mailadresser, kan de alle sammen kobles op på mailsystemet i både smartphones og tablets. Ved at have mailkonto hos dit webhotel, er der mulighed for at hedde @virksomhedsnavn.dk i stedet for, for eksempel @gmail.com. Når man præsenterer sin virksomhed i mailadressen, kommer det til at se mere professionelt og indbydende ud for dine kunder. Herved er du med til at hjælpe med Branding for din virksomhed.

Mailkonto er en fordel, hvis der er ansatte

Hvis man er en virksomhed, hvor der er flere ansatte kan hver sin ansat få sin egen mailkonto, med virksomhedens navn. Dette er en fordel for både din virksomhed, men også for dine ansatte. Hver ansat har måske hver sin kunde. Dette bliver ikke blandet sammen i en stor pærevælling, hvis de alle sammen kører på separat mailkonto. Du som chef, har adgang til alle mails fra din egen bruger, så du kan følge med i hvad der foregår hos og iblandt dine ansatte. Selvom muligheden er der, er der ikke nogen der siger du skal bruge den.

Som virksomhedsejer kommer der mange administrative mails, men selvom du kan se dine ansattes mail, kan de ikke se dine. Det er kun den bruger der opretter sig på webhotellet, der har adgang til alle de andre kontoer.

Hosting af private hjemmesider hos VPS hosting

Som privatperson kan det også være en fordel at have sin egen hjemmeside. Denne kan bruges som for eksempel en dagbog, opdatering til familien i udlandet, eller de rejser man selv er på. Selvom den bliver offentlig tilgængelig på internettet, er det ikke den hjemmeside der vil få mest trafik. Der kommer nærmest slet ikke trafik på den, hvis det kun er familie og vennerne der kender til den. Men en privat hjemmeside, kan være en stor fordel hvis man ikke så ofte er sammen med dem man holder af. Når man har en privat hjemmeside, kan det være en god ide at anvende billeder, videoer og tekster. Bare husk på, den ligger offentligt tilgængelig, så vær derfor omhu med hvad du siger, gør og oplyser om.

Hvis det er fordi du kun er på ferie engang imellem, og har jævnlig kontakt med din familie og venner, bør du måske ikke bruge penge på en hjemmeside. Her er det du skal vurdere hvad du vil med en hjemmeside, og om det kan betale sig. De sociale medier kan måske bedre betale sig at anvende. Husk igen på hvad du siger, skriver og gør inden det offentliggøres.